En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article



Korunumlu koridor ve hol: Bitişik evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve birebir fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cihetı silsile opsiyonel olarak alınan hidrolik dizi ile daha pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Cazibe enerjisi aksamının uran koşullara nazaran örgülmaması da yangını yaratan gayrı bir niçin olmaktadır. Bununla baş başa kaloriferlerde ve soba ile ısıtma yöntemlerinde, bacaların temizlenmesi ve parlayıcı-patlayıcı maddeler için vacip önlemlerin alınması halinde yangın afeti olma olasılığında yüce bir azalma olacaktır.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın çabucak da kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda kapının nasıl açıldığını çıkarmak gerekir.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması Yangın Kapısı Fiyatları ve muhik çalışması önemlidir.

Yangın sırasında emniyetliğin sağlamlanması ve reva şekilde tahliyenin gerçekleşmesi dâhilin kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve Yangın Kapısı alevden etkilenmeyen baplar emniyetli şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân tanılamar.

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin kontrolör şeşna kırmızıınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Veriler kapıların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile Yangın Çıkış Kapısı bu tarz şeylerin bütünü tatbikat ortamında kaydedildiği için doğruluk hayatta aynı mealları vermeyebilir.

Report this wiki page